nisam mislio uopste da se reg na ovaj forum,ali me toliko izivcirao JOKER admin i njegov frend nezz mu nick,takodje je admin(on me ban)...da sam samo preko volje se registrovo da vam kazem da imate debilske admine a sad je trenutno 23:02 sati a banovan sam otrilike prije 5 min.. nije mi bitno sto ce ban isteci,nego da vam samo kazem da malo pripazite kakvoj djecurliji koja pojma nemaju o Canter Strike 1.6 i koji se kurce sto imaju admina,a da ne spominjem njihovu ne kolegijalnost i njihovu NE STRUCNOST u obavljanju svog posla.. stoga bih zamolio HEAD admina da malo rascisti sa ovim krelcem JOKEROM i njegovim frendom kad da ban nekoga i da mu da razlog,ali da prije toga trazi bar jebeni demo koju cu mu rado dati da nesto nauci... sad sam bas iznerviran jer me jad prvo quit iz igre i odmah sam usao na server ,naravno iznerviran i trazio sam razlog ali su samo sutili ko hinje i cim sam ubio 1 CT igraca odma su me ban na 120 min..stoga pls head admine rascisti ti ovo sa svojom djecurlijom ako zelis da i dalje imas dobar server na koji dolazi raja koja igra 9 god cantera...ovaj ban bi trebao rezultirati skidanjem admina privemeno ako ne i trajno jer su se oba admina ponijela ne strucno u svojoj oblasti...
izvinjavam se na romanu ali sve sto je receno nije bez razloga.. pozz od FC sky[LockName] i nadam se da ce head admin poduzeti neke sankcije oko ovoga... lijep pozdrav...